Головна | Реєстрація | Вхід | RSSНеділя, 19.05.2024, 15:07

КЗ"Медведівський ЗДО"


Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Лютий » 14 » Свято з нагоди закінчення проекту «Капітальний ремонт системи опалення»
18:07
Свято з нагоди закінчення проекту «Капітальний ремонт системи опалення»

Теплий, яскравий, охайний, садочок відчинив свої двері для гостей, які прибули привітати громаду села та малечу з такою подією. Капітальний ремонт системи опалення в дитячому садочку – це лише частина задуму, який був втілений в життя. Гості були вражені значною роботою, яка була здійснена в частині будівлі, яка довгий час була незадіяною. Необхідність розширення дитячого садка була зумовлена тим, що громада поповнюється новими вихованцями не лише свого рідного села, а і відчиняє свої двері для маленьких громадян України з інших сусідських громад.
Затишком і комфортом гостей свята зустріли дві оновлені дитячі кімнати відпочинку, які були капітально відремонтовані.
Приємно вражає те, що частину робіт було виконано за допомогою небайдужих мешканців громади, батьків вихованців та працівників дитячого садка. Так в приміщеннях була утеплена стеля, капітально відремонтована підлога, повністю проведено внутрішні ремонтні роботи.
На проведення відповідних робіт з державного бюджету була виділена субвенція в розмірі 650 000 грн.
До втілення проекту також долучилися народний депутат Гіршфельд А.М., районна та місцева влада (з районного бюджету на придбання меблів (стільчики, дитячі шафи, ліжка) та м’якого інвентаря виділено кошти в сумі 73 970 грн.), за рахунок Медведівської сільської ради для малечі було придбано роздаткові матеріали, конструктори, розвиваючі настільні ігри, поновлені та закуплені іграшки.
Також не залишилось осторонь і місцеве фермерське господарство «ТРУД 2012», яке надало значну спонсорську допомогу на закупівлю необхідних будматеріалів та інвентарю.
Розпочався урочистий захід з святкового привітання вихованців Медведівського ДНЗ, які своїм виступом подарували гарний святковий настрій всім присутнім, серед яких були керівництво районної ради, районної державної адміністрації, голови Медведівської та Лозівської сільських рад, вихователі та батьки дітлахів.
Під час урочистого заходу до колективу садка, батьків, малечі та жителів села з вітальними словами звернулися голова Кегичівської районної ради Лариса Стефанюк, голова районної державної адміністрації Роман Гончаров, заступник голови начальника відділу освіти Олена Мокрозубова, голова Лозівської сільської ради Тетяна Щука. Щирі слова вдячності висловили голова Медведівської сільської ради та батьки вихованців всім небайдужим жителям села, головам районної ради та районної державної адміністрації за фізичну та фінансову підтримку.
В ході візиту запрошені на свято здійснили огляд дитячого садка та топкової з встановленою фактично новою системою опалення, оновлення якої і було першочерговою метою втілення проекту. Колишня витратна система опалення практично була замінена на нову – сучасну. Як основне джерело опалення був встановлений ефективний твердопаливний котел та передбачено проектом два електричних котли як додаткове джерело опалення. Котел працює в автономному режимі з використанням акумулюючої ємкості, для твердопаливного котла, що дозволяє системі швидко реагувати на заміну теплового режиму в будівлі. Застосування системи автоматики на котлі, а також насосів та вентилятора дозволяє ефективно використовувати обладнання і дає значну економію використання енергоресурсів. Також в самому приміщенні дитячого садка проведена заміна внутрішньої системи опалення, а саме: встановлені біметалічні радіатори з регуляторами температури, що дає можливість дотримуватись оптимального температурного режиму в кожній кімнаті окремо.
Кропітка праця, наполегливість та небайдужість всіх учасників втілення проекту, дали можливість створити доброзичливу атмосферу, комфорт та сприятливі умови в Медведівському дошкільному закладі, які завжди даруватимуть дітям радість, спокій, бажання відвідувати його.
Після закінчення урочистостей, відповідно до затвердженого графіку прийому громадян за місцем проживання, головою Кегичівської районної ради був проведений виїзний прийом громадян в Медведівській сільській раді.

Переглядів: 113 | Додав: raisavelikorodnya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Архів записів
Друзі сайту
  • Official Blog
  • uCoz Community
  • FAQ
  • Textbook

  • Copyright MyCorp © 2024
    uCoz